2014. okt 07.

Divat morzsák Moszkvából

írta: #wowmoscow
Divat morzsák Moszkvából

Az orosz nők kimondottan csinosak, sőt olykor indokolatlanul csinosak. Értem ezalatt a koktélruhát és magassarkú cipőt a parkban, a boltban, a fitnesz teremben. A business like öltözet a vállalatoknál hasonlóképp elvárt dolog, ahogy otthon is, azonban a határok picit arrébb húzódnak. Ez annyit jelent, hogy semmi gond a mini szoknyával, a 15 cm-es sarkú platform cipővel, a party sminkkel a csörgő-zörgő ékszerkavalkáddal. Ki tudja, lehet az otthoni policyk túl szigorúak?! :) A nők számára igazi mennyország tud lenni Moszkva belvárosa ahol bármi elérhető egyelőre.  A felső kategóriás luxus márkák mellett természetesen megbújnak a könnyebben elérhető divatmárkák is.

fot├│ 3 (6).JPG

Általában még a legeurópaibb üzletben is találunk valami igazán oroszos darabot, melyet felételezhetően kimondottan az orosz ízlésvilág szerint gyártanak.

A piacok kínálatában a szőrmetáskákhoz díszítés gyanánt olykor egy preparált róka fejet is kapunk, a hosszú egész ruhák csodás élénk virágmintái mindig jókedvre derítenek, és a magasított talpú sportcipők is virágkorukat élik itt.

Íme néhány érdekes darab, ami persze nem az átlag öltözködést prezentálja, pusztán kapható. A lenti képen látható felsők ára 1600-2000 RUB, míg a ruhák 6000 RUB-ért kaphatóak, ha netán valaki kedvet kapna hozzájuk.:)

fot├│ 1 (6).JPG

fot├│ 2 (6).JPG

 

Szólj hozzá

divat moszkva moscow